GKN Kargo Nedir, Hizmetleri Nelerdir?

GKN Kargo, Türkiye’nin lojistik sektöründe lider konumda bulunan, yenilikçi ve müşteri odaklı bir firma olarak ön plana çıkıyor. Bu blog yazısında, GKN Kargo’nun sunduğu hizmetlerin özelliklerini ve bu hizmetlerin nasıl bir müşteri deneyimi yarattığını inceleyeceğiz.

Sektördeki Lider Konum ve Müşteri Memnuniyeti

GKN Kargo, perakende sektöründe faaliyet gösteren markalara özel hizmet anlayışıyla sektördeki liderliğini sürdürüyor. Köklü geçmişi ve alanındaki uzmanlığı ile müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı ilke ediniyor.

Güçlü Yönetim ve Geniş Hizmet Ağı

Şirket, bünyesinde gerçekleştirdiği üst düzey yönetici atamalarıyla güçlü bir yönetim kadrosuna sahip. 100.000 metrekarelik depolama alanı ve 50.000 metrekarelik dağıtım ağı ile müşterilerine kusursuz hizmet sunuyor. Özelleştirilmiş hizmet anlayışı, müşteri ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetini en önemli öncelik olarak görüyor.

E-Ticaret ve Uluslararası Taşımacılıkta Öncü

E-ticaret operasyonları ve uluslararası taşımacılıkta da sektörün öncü firmalarından biri olan GKN Kargo, hızlı ve güvenilir hizmetler sunuyor. GKN World Wide Express ile 200’den fazla ülkeye özel avantajlı fiyatlarla uluslararası gönderim yapma imkanı sunuyor.

Hızlı ve Güvenilir Bireysel Gönderi

Bireysel gönderilerde, kimlik ibrazı ile başlayan teslimat işlemleri, kuryeler tarafından en kısa sürede adrese ulaştırılıyor. 600 km’ye kadar olan mesafelerde bir iş günü, 1000 km’ye kadar iki iş günü, ve 1000 km üzerinde ise üç iş gününde teslimatlar gerçekleştiriliyor.

Müşteri Deneyimi ve Ayrıcalıklı Hizmet Yaklaşımları

GKN Kargo’da müşteri deneyimi ve ayrıcalıklı hizmet yaklaşımları her zaman ön planda. İade yönetimi hizmeti ile tüm iade işlemleri sorunsuz şekilde gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca, müşteri talebine göre adreslerden teslim alınma hizmeti sunuyor. Hafta içi her gün saat 14:00’a kadar olan talepler için aynı gün alım yapılabiliyor.

E-ticaretin zorluklarını Dopigo ile aş! 💪

✅ Pazaryeri entegrasyonları

✅ E-ticaret entegrasyonları

✅ E-fatura entegrasyonları

✅ Muhasebe entegrasyonları

✅ Kargo entegrasyonları